NL Magazine

Over NL Magazine

NL Magazine is een magazine vol innovatieve praktijken in stedelijke en regionale ontwikkeling, opgericht in 2017. NL wordt uitgegeven door Uitgeverij Blauwdruk en verschijnt op onregelmatige basis gratis in een oplage van 4.000 exemplaren. NL wordt samengesteld door professionals met hart voor het vakgebied en ruimtelijk debat. De redactie van NL #1 (juni 2017) en NL #2 (maart 2018) werd gevormd door Anne Seghers en Kris Oosting. De redactie van NL #3 (december 2018) door Kris Oosting en Jeroen Niemans (hoofdredactie) en Jooske Baris, Anne Seghers, Jeroen van de Ven en Mayke Zandstra.

Blijf op de hoogte van NL Magazine via onze Twitter of Facebook.

Contact

Zoals gezegd verschijnt NL Magazine op onregelmatige basis in gedrukte vorm. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de volgende NL Magazine zal verschijnen. Tot dan zullen wij in beginsel geen ingezonden artikelen beoordelen en/of plaatsen. Wanneer we weer aan de slag gaan met een nieuwe editie van NL magazine, dan kondigen we dit aan via de nieuwsbrief en social media.

NL Magazine is te bereiken via [email protected]

Initiatiefnemer

NL Magazine wordt uitgegeven door Uitgeverij Blauwdruk en is in 2017 geïnitieerd door RUIMTEVOLK, creatief bureau voor stedelijke en regionale ontwikkeling.