Ontvang NL

NL Magazine ontvangen?

NL Magazine is een magazine vol innovatieve praktijken in stedelijke en regionale ontwikkeling. In NL Magazine verkennen we nieuwe opgaven, ontwikkelingen en inspirerende projecten in dorpen, steden en regio’s. NL Magazine wordt samengesteld door professionals met hart voor het vakgebied en verschijnt op onregelmatige basis.

Bestel NL#3: Ruimte voor verdichting

In december 2018 verschijnt het derde nummer van NL Magazine. Daarin verkennen we hoe we de woningbouwopgave kunnen gebruiken als vliegwiel voor een betere stad. Verder in dit nummer onder meer: Simon Franke en Wouter Veldhuis zoeken een nieuw verhaal voor de rechtvaardige stad, Kris Oosting bericht over de stadsvernieuwing van Den Helder, JaapJan Berg onderzoekt de staat van circulair bouwen en Saskia Naafs verkent de waarde van ‘soft spaces‘.

Wil je NL Magazine automatisch ontvangen? Als ruimtelijk professional kun je NL Magazine gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven.

LET OP:
NL#3 Ruimte voor Verdichting is helaas ‘uitverkocht’ en niet meer te bestellen. Aanmeldingen na 21/11/2018 zullen worden verwerkt voor toekomstige edities van NL Magazine. 

Wil je nieuwe nummers niet automatisch meer ontvangen, schrijf je dan hier uit.
Lees hoe we omgaan met persoonlijke gegevens in ons privacystatement.

Aanmeldformulier

De meeste velden in het formulier zijn verplicht.

Adres waar het magazine naar verstuurd moet worden:

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van NL Magazine ontvangen
Ik ben akkoord met de registratie van mijn adresgegevens en ben op de hoogte van het NL-privacystatement