Dorpenacademie van start

06 april 2016  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Leren van initiatiefnemers, vakinhoudelijke experts en andere regio’s. Dat is het doel van de nieuwe Dorpenacademie. Dit voorjaar vindt een eerste reeks kennisbijeenkomsten plaats over het succesvol herbestemmen van beeldbepalende gebouwen en nieuwe samenwerkingen met initiatiefnemers ‘van onderop’. De inschrijving is geopend.

Daarnaast vinden er dit voorjaar ook nog een twee Dorpenlabs plaats, waarin de specifieke kennisvragen van initiatiefnemers van projecten ‘van onderop’ centraal staan. Deelname aan deze bijeenkomsten is op uitnodiging.

De Dorpenacademie is onderdeel van het kennisprogramma ‘Van Onderop!’.

Banner-Dorpenacademie-Inschrijving-gestart

DorpenacademieOok interessant:

'NL Magazine gaat voor de sprong voorwaarts'

Redactie NL Magazine

Nieuw perspectief voor Parkstad

Anne Seghers en Kris Oosting

Terloopse contacten voor een veerkrachtige stad

Flip Krabbendam en Henriëtta Joosten