Dorpenacademie van start

06 april 2016  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Leren van initiatiefnemers, vakinhoudelijke experts en andere regio’s. Dat is het doel van de nieuwe Dorpenacademie. Dit voorjaar vindt een eerste reeks kennisbijeenkomsten plaats over het succesvol herbestemmen van beeldbepalende gebouwen en nieuwe samenwerkingen met initiatiefnemers ‘van onderop’. De inschrijving is geopend.

Daarnaast vinden er dit voorjaar ook nog een twee Dorpenlabs plaats, waarin de specifieke kennisvragen van initiatiefnemers van projecten ‘van onderop’ centraal staan. Deelname aan deze bijeenkomsten is op uitnodiging.

De Dorpenacademie is onderdeel van het kennisprogramma ‘Van Onderop!’.

Banner-Dorpenacademie-Inschrijving-gestart

DorpenacademieOok interessant:

Een ruimte van verschil

Hans Teerds

Het publiek domein als grote gelijkmaker

Anne Seghers en Sjors de Vries

Publieke welvaart

Simon Franke en Wouter Veldhuis