NUL20 ook 'In de ban van de ring'

29 mei 2014  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Begin dit jaar schreef Wouter Veldhuis naar aanleiding van een advies van de Adviesraad voor Diversiteit en Integratie (ADI) en Stad-Forum een blog op RUIMTEVOLK over de vermeende en voortschrijdende sociale segregatie in Amsterdam. Naar aanleiding van dit blog en de vele reacties erop hebben we zelfs een speciale avond (‘In de ban van de Ring‘) hierover georganiseerd in Pakhuis de Zwijger. Nul20 – vakblad over wonen en stedelijke ontwikkeling in Amsterdam – besteedt nu op haar beurt nogmaals aandacht aan deze discussie. Lees hier het artikel ‘In de ban van de Ring’.

RingOok interessant:

NOVI: Een hoopvol perspectief?

Peter Paul Witsen

Publieke welvaart

Simon Franke en Wouter Veldhuis

Springplank voor een betere stad

Anne Seghers