NUL20 ook 'In de ban van de ring'

29 mei 2014  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Begin dit jaar schreef Wouter Veldhuis naar aanleiding van een advies van de Adviesraad voor Diversiteit en Integratie (ADI) en Stad-Forum een blog op RUIMTEVOLK over de vermeende en voortschrijdende sociale segregatie in Amsterdam. Naar aanleiding van dit blog en de vele reacties erop hebben we zelfs een speciale avond (‘In de ban van de Ring‘) hierover georganiseerd in Pakhuis de Zwijger. Nul20 – vakblad over wonen en stedelijke ontwikkeling in Amsterdam – besteedt nu op haar beurt nogmaals aandacht aan deze discussie. Lees hier het artikel ‘In de ban van de Ring’.

RingOok interessant:

Werklandschappen als speeltuin van de toekomst

Ana Luisa Moura

De stad heeft altijd vernieuwing nodig

Anita Blom

Gevangen in de digitale laag

Gerald Hopster