Inspiratiegids Nieuwe Ontmoetingsplekken

27 april 2014  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Stichting DOEN heeft onlangs een aardige ‘Inspiratiegids Nieuwe Ontmoetingsplekken‘ uitgebracht, waarin ondernemende initiatiefnemers vertellen over hun aanpak en uitdagingen bij het verlevendigen van plekken en gebouwen. Een aantal projecten in deze publicatie kwam ook al eens aan bod op RUIMTEVOLK. De publicatie is bedoeld om mensen te laten zien wat er bij de opzet en het duurzaam voortzetten van een project komt kijken.
Ook interessant:

Nieuw Zicht op Leiden

Daphne Koenders

De ambitieuze wijk van morgen

Chris ten Dam, Gerjan Streng, Maarten Hajer, Peter Pelzer en Thijs van Spaandonk

Het publiek domein als grote gelijkmaker

Anne Seghers en Sjors de Vries