Achterhoekse Dwarsdenkers en Frisdoeners

20 februari 2014  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Het broeit in de Achterhoek. Waar de rest van Nederland net begonnen is de term ‘noaberschap’ van de Achterhoekers over te nemen, zijn de Achterhoekers al bezig met ‘modern noaberschap’. En waar velen de mond vol hebben van transitie, steken Achterhoekers de handen uit de mouwen en DOEN transitie. Het zijn deze Achterhoekse dwarsdenkers en frisdoeners (DDFD’s) die Tanja Abbas en Martin Stor via hun website met video-interviews in beeld brengen.

Lees verder.
Ook interessant:

Schipperen tussen grote opgaven en lokale oplossingen

Jeroen Niemans

Springplank voor een betere stad

Anne Seghers

Het publiek domein als grote gelijkmaker

Anne Seghers en Sjors de Vries