RUIMTEVOLK partner IABR

05 februari 2014  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

RUIMTEVOLK is partner van de IABR (Internationale Architectuur Biennale Rotterdam) 2014: Urban by Nature. Als partner onderschrijven de visie van de IABR dat we de milieuproblemen in deze wereld alleen kunnen oplossen als we de problemen in de stad weten op te lossen.

Naast dat we het netwerk op verschillende manieren op de hoogte houden van de inhoud en verschillende activiteiten rondom de IABR, organiseren we binnenkort een ‘Call for Blogs’ en vindt er bovendien op vrijdag 6 juni een speciale IABR/RUIMTEVOLK activiteit plaats. Meer informatie volgt snel!

Meer informatie: IABR 2014 – een inleiding tot Urban by NatureIABR Persbericht De stad maken we samen

IABRUrbanbynature
Ook interessant:

Schipperen tussen grote opgaven en lokale oplossingen

Jeroen Niemans

Springplank voor een betere stad

Anne Seghers

Grenzen verleggen in Oosterwold

Judith Lekkerkerker