Wij wensen iedereen een gelukkig en verbindend 2014!

01 januari 2014  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Verbinding is hét sleutelbegrip van deze tijd. Tussen gebruik en ruimte, tussen kansen en opgaven en daarmee vooral tussen verschillende vakdisciplines en al die partijen die van betekenis kunnen en willen zijn in de steden, dorpen en wijken. Dat hebben we niet alleen kunnen lezen in de circa 400 op deze site gepubliceerde blogs en de duizenden reacties daarop, maar het kwam ook veelvuldig aan de orde in onze publicaties en tijdens de Expedities en Labs die we de afgelopen tijd met vakexperts en lokale partijen in diverse dorpen en steden hebben georganiseerd.

Net als de afgelopen jaren zetten we ons als multidisciplinair en onafhankelijk platform ook in het nieuwe jaar weer in voor het leggen van (nieuwe) verbindingen tussen mens, gebruik en ruimte. Uiteraard blijven wij ons steentje bijdragen aan het faciliteren van het ruimtelijk debat. Maar in deze tijd van transitie en duizend platforms en meningen, voelen we als pioniers en kennis- en netwerkorganisatie ook extra uitgedaagd inspirerend en verbindend te blijven opereren. In denken en doen. Online en offline. En bovenal: samen met ons netwerk.

Daarom nodigen we iedere professional, organisatie, stad, dorp of wijk die zich vanuit zijn of haar missie of opgave met ons (netwerk) wil verbinden van harte uit voor een kop koffie. Vanaf 6 januari op onze nieuwe werkplek aan het Willemsplein in Arnhem, pal naast het centraal station.

Tot snel!

Team RUIMTEVOLK


RUIMTEVOLK Team RUIMTEVOLK

Over de auteur

Team RUIMTEVOLKOok interessant:

Grenzen verleggen in Oosterwold

Judith Lekkerkerker

Maak bedrijventerreinen klaar voor de (circulaire) toekomst

Cees-Jan Pen

Het publiek domein als grote gelijkmaker

Anne Seghers en Sjors de Vries