Making Projects: verkenning van drie grote ruimtelijke vraagstukken

19 december 2013  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseert het Atelier Making Projects waarin voor drie grote ruimtelijke vraagstukken verkenningen worden uitgevoerd: de herbestemming van het vele leegstaande vastgoed, de ruimte voor duurzame energie, de toekomst van het Markermeer. Het middel daartoe: ontwerpend onderzoek. De resultaten worden eens in de drie maanden opgeschreven in een aardig krantje vol interessante feiten en meningen.
Ook interessant:

De ontluikende kracht van middelgroot

Anne Seghers

Het publiek domein als grote gelijkmaker

Anne Seghers en Sjors de Vries

Schipperen tussen grote opgaven en lokale oplossingen

Jeroen Niemans