TEDxCity2.0: inspiratie voor de stad van morgen

01 oktober 2013  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Onlangs vond de tweede TEDxCity2.0 plaats, één dag inspiratie voor de stad van morgen vanuit verschillende invalshoeken. De thema’s: redefining citizen, reinventing urban experience, reimagining the city en redrawing geographies. Met interessante bijdragen van onder andere Janette Sadik-Kahn (de daadkrachtige Transportation Commissioner van New York City) over verf als infrastructuur, en Chris Downey (blind geworden architect) over ontwerpen voor minder validen. De bijdrage van alle, ruim 20 sprekers, kunt u op de site terugkijken. Het programma vindt u hier.
Ook interessant:

Stel de energieopgave centraal in omgevingsbeleid

Jeroen Niemans

Schipperen tussen grote opgaven en lokale oplossingen

Jeroen Niemans

Werklandschappen als speeltuin van de toekomst

Ana Luisa Moura