RUIMTEVOLK Takes Off!

08 april 2008  /  RUIMTEVOLK

Dit artikel komt uit het RUIMTEVOLK archief (2007-2017)

Stichting RUIMTEVOLK beleeft op donderdag 24 april aanstaande haar officiële aftrap, de ‘Take Off’, in Moira te Utrecht. We nodigen iedereen met een passie voor de ruimtelijke inrichting van Nederland van harte uit om dit samen met ons te vieren!

 

Het wordt een feestelijke gelegenheid, waar we met een aantal speciale gasten en aanwezigen stil willen staan bij de missie van RUIMTEVOLK en de discussie over ruimtelijke kwaliteit. Het programma ziet er als volgt uit:

 

***
PREM RADHAKISHUN (Premtime)
RUBEN VAN GOGH (dichter)
PRESENTATIE VAN DE MISSIE VAN RUIMTEVOLK
URBAN GUERILLA COOKING VAN TAJI THE CHEF
DJ COEN
en nog veel meer!


tijd: 17.00 – 21.00 uur (toegang gratis)

reserveren: zie onder
Moira: Wolvenstraat 10, Utrecht (loopafstand vanaf Utrecht CS)
Klik hier voor routebeschrijving
***

Afgelopen november ging de nu al drukbezochte website online en sindsdien draaien we op volle toeren. En we zijn trots op wat we in de steigers hebben staan! Maar als stichting willen we meer betekenen voor de ruimtelijke kwaliteit en inrichting van Nederland. We hebben de ambitie een toonaangevend platform te zijn voor vernieuwende inzichten en prikkelende bijdragen. Dit willen we onder meer bereiken door aan een inspirerend netwerk te bouwen, van mensen met visie op ruimtelijke kwaliteit. We zijn daarvoor niet alleen op zoek naar bijdragen voor het webmagazine, maar gaan ook met regelmaat bijeenkomsten, zoals deze ‘Take Off’, organiseren.

 

Reserveren

De toegang is gratis, maar… het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer u dit niet wilt missen, dan raden wij u aan te reserveren via: [email protected]. Vermeld daarbij uw:
– naam
– woonplaats
– uw achtergrond (optioneel)
– het aantal gasten dat u eventueel mee wilt nemen.

 

Wij zullen uw reservering bevestigen.

 

Graag tot dan!

RUIMTEVOLK
Ook interessant:

Column: Tegenstellingen - de blinde vlek van het ruimtelijk beleid

Hans Peter Benschop

Het publiek domein als grote gelijkmaker

Anne Seghers en Sjors de Vries

Stel de energieopgave centraal in omgevingsbeleid

Jeroen Niemans